Фірма з продажу автомобілів під замовлення зі США під назвою “Автодилер” ошукала вже чимало довірливих покупців, захистивши себе договором не про продаж авто, чим компанія займається за фактом, а про “надання консультацій”. Надалі людей ошукують, продаючи несправні авто за завищеними, ніж було обумовлено цінами…

Сотні фірм пропонують водіям допомогти у покупці машин з-за океану, проте деякі посередники нахабно обманюють українців. На американському аукціоні вони виторговують биті авто за копійки, беруть у клієнтів аванс та не попереджають про реальну вартість і стан автівки.

“Гроші” поспілкувались з українцем, якому довелось переплатити кілька тисяч доларів за підтриманий автомобіль! Про додаткові витрати, пов’язані з доставкою та ремонтом машини, чоловік дізнався, коли та вже прибула у порт.

Чи можна повернути кошти, якщо ви потрапили на ґачок шахраїв, і як вберегти себе від подібних схем – у новому розслідуванні «Грошей».

Повний випуск програми дивіться на 1+1
👉https://1plus1.video/groshi/15-sezon/41-vypusk-za-25-yanvarya-2020-goda-najbagatshi-palaci-ukrayinskih-milyarderiv-i-yak-vberegtisya-vid-nahabnih-kolektoriv-groshi#player

Читайте Groza-news в Telegram Читайте Groza-news y Facebook

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *