Про це, коментуючи події навколо проблеми з авто на іноземній реєстрації, порталу Groza-news, розповів речник патрульної поліції Закарпаття Ернест Завадський.

Нагадаємо, що на Харківщині кілька днів тому патрульні почали зупиняти автомобілі з іноземною реєстрацією і виписувати їх власникам 8500 гривень штрафу.

Цю інформацію у коментарі представникам АЄС підтвердила і начальник управління патрульної поліції в Харківській облаcті Департаменту патрульної поліції, старший лейтенент поліції Альона Стрижак. Вона також повідомила, що поліція отримала митну базу порушників режиму транзиту та інших пунктів митного законодавства.

Альона Стрижак

З інформації у центральних ЗМІ відомо також, що у Харкові запроваджено експеримент з приводу перевірки легітимності таких авто. Ми з’ясували, що Харківщина — єдина область в Україні, де такий експеримент реалізовується.

У свою чергу Ернест Завадський розповів, що закарпатські поліцейські не отримали від митниці базу порушників і не отримували спеціальну вказівку штрафувати власників авто з іноземними номерами.

“Звичайно, що таких водіїв будуть штрафувати, але коли це станеться — через день чи через місяць — сказати важко…”, — повідомив Завадський.

Більше новин читайте на телеграм-каналі Groza-news та на нашій сторінці у мережі Facebook

Читайте Groza-news в Telegram Читайте Groza-news y Facebook
Один коментар до “Поліція Закарпаття не отримувала вказівку штрафувати “євробляхерів””
  1. […] Нагадаємо, що на Харківщині кілька днів тому патрульні почали зупиняти автомобілі з іноземною реєстрацією і виписувати їх власникам 8500 гривень штрафу, пише groza-news. […]

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *