Йдеться про обрання більшістю депутатського корпусу головою Хустської районної ради Назарія Павлія, який на цих виборах був обраний депутатом від “Слуг Народу”, а в попередній каденці був районним депутатом від “Блоку Петра Порошенка” та очолював Хустську РДА в 2015-2019 рр.

Фракції

Сьогодні у Хусті відбулась перша сесія нового скликання Хустської районної ради. До складу увійшли 42 депутати, проте на сьогоднішньому засіданні були присутні 41.

Головою райради, шляхом таємного голосування став Павлій Назар Іванович. Зазначимо, що новий голова був обраний мінімальною кількістю голосів

Про це повідомляють місцеві ЗМІ.

Стало відомо, що у раді вже утворена коаліція. Попри ворожнечу верхівок партій на загальноукраїнському рівні, "Слуга народу" та "Європейська Солідарність" у Хустському районі, ймовірніше за все працюватимуть разом.

Як повідомляло Закарпаття онлайн, Н.Павлій є ставлеником обласного депутата Мирослава Білецького та його "бізнес-партнера", народного депутата Валерія Лунченка, який, своєю чергою, є співзасновником політичної партії "Рідне Закарпаття", створеної під цьогорічні місцеві вибори.

Також новообраний голова Хустщини відомий громадськості скандалом із "владним переворотом" в районній раді в липні 2017 року. Тоді, саме за його ініціативи та координації, було змінено в незаконний спосіб тодішнє керівництво райради, що в подальшому і підтвердив суд.

zakarpattya.net.ua

Читайте Groza-news в Telegram Читайте Groza-news y Facebook

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *