Вітаміни зі “сонячних” гранатів — українським воїнам-захисникам презентує берегівський підприємець Сулейман (Емін) Саїдов, який у Берегові торгує овочами та фруктами і є уродженцем далекого Азербайджану.

Однак наше місто для нього й сім’ї стало рідним і близьким уже досить давно. Автор цієї публікації про нього кілька разів уже писав, а оце днями нова ініціатива народилася в цього ділового чоловіка. Про новацію, гадаю, варто детальніше розповісти…

Суть прагматичної та корисної ідеї — доправляти бійцям, які лікуються або проходять реабілітацію в Мукачівському військовому госпіталі, вітамінний гранатовий сік. Виготовляє його підприємець-меценат власноруч — прямо на робочому місці змонтував апарат/пристрій, яким і “витискає”/вичавлює з гранатових плодів корисний і ледь не безцінний натурпродукт. Маючи високий вміст гемоглобіну, він помічний після поранень і операцій, які перенесли бійці з передової на російсько-українській війні. А ще: споживання свіжого соку підвищує імунітет, додає сили, міці, апетиту.Ноу-хау гранатової продукції в тому, аби вона була не бозна звідки, а з його колишньої батьківщини — Азербайджану. Плоди звідсіля вважаються найякіснішими, вони серед покупців користуються високим попитом. Перші літри рубінового напою в ці дні вже питимуть бійці, які воювали на східних рубежах, боронячи від рашистів землю незалежної України, наближаючи мир і перемогу.На світлинах: підприємець з першими трьохлітровими банками соку, а також я (автор) і берегівчанка пані Єлізавета, яким “доручено” протестувати/продегустувати натуральний товар з азербайджанських гранатів. Що й казати — смачно, спасибі меценату!

Михайло Папіш, спеціально для Groza-news

фото автора

Читайте Groza-news в Telegram Читайте Groza-news y Facebook

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *