Така комбінація можлива у разі переходу діючого голови ОВА Віктора Микити на роботу у Офіс президента України. Про це повідомляє журналіст Павло Федака, опираючись на власні джерела у владнизх структурах.

“Едгар Токар, начальник Мукачівської районної військової адміністрації є можливим претендентом на посаду начальника Закарпатської ОВА, у випадку переходу нинішнього очільника області Віктора Микити на вищу посаду в Офісі Президента.

Едгар Токар наділений такими рисами, як стійкість, дисциплінованість та, що головне, вміє чітко виконувати будь які розпорядження вищестоячого начальства, не задаючи зайвих запитань.

Якщо він отримає завдання розігнати Мукачівську міську раду, яка підвищує тарифи на комунальні послуги, всупереч чинному законодавству, можете бути впевнені, Едгар це зробить швидко і якісно.

Едгар Токар став відомий широкому загалу під час виборів до Верховної Ради у 2019 році, коли змагався на одному окрузі з «динозавром» української політики Віктором Балогою.

Тоді формально переміг Віктор Балога з різницею у 700 голосів, але Едгар Токар виявив численні фальсифікації на виборчих дільницях і намагався добитися скасування перемоги опонента.

Не дивлячись на те, що правоохоронні органи довели вину членів окремих виборчих комісій, які фальстфікували вибори і ті визнали свою вину, нардепом все ж таки залишився Віктор Балога”, — пише журналіст.

Читайте Groza-news в Telegram Читайте Groza-news y Facebook

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *