Двох жителів Тячівщини затримали за підозрою у викраденні, побитті та пограбуванні підлітків. Про це розповіли у Головному управлінні Нацполіції Закарпатської області.

До поліції напередодні увечері звернулась жителька с.Грушово, що на Тячівщині. Вона повідомила, що невідомі чоловіки викрали її 16-річного сина. Згодом його завели у підвал, побили та пограбували.

Поспілкувавшись із потерпілим, правоохоронці встановили, що троє підлітків 15-17 років проходили однією із вулиць села, коли поруч з ними зупинилась підвода з двома чоловіками. Один із них вдарив батогом юнака та наказав усім сісти на підводу.

Хлопців зловмисники привезли до будинку. Одного згодом відпустили, інших двох — завели у підвал. Застосувавши силу, у 16-річного юнака чоловіки забрали особисті речі та відпустили обох з умовою, що вони нікому не розкажуть про те, що сталося.

У ході оперативних пошукових заходів, правоохоронці оперативно встановили особи зловмисників. Ними виявилися 21-річний та 33-річний місцеві жителі. Їх затримали та помістили до ізолятора тимчасового тримання.

Вирішується питання про повідомлення затриманих про підозру.

Обоє чоловіків вже притягалися до відповідальності за злочини.

Згідно санкцій за ч.2 ст.146 та ч. 4 ст.186 ККУ, тобто Незаконне позбавлення волі або викрадення людини та Грабіж, зловмисникам загрожує до 10 років позбавлення волі.

Стежте за новинами Закарпаття та України у нашому Телеграм каналі.

Читайте Groza-news в Telegram Читайте Groza-news y Facebook

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *