Колишній народний депутат Ігор Мосійчук, котрий сьогодні інформує українців з кількох соцмереж про ситуацію в Україні, у своєму Tik-tok заявив, що у Закарпатті “жирують” на електроенергії у той час, коли в інших областях люди сидять бес світла.

Свої припущення Ігор Мосійчук зробив на основі розповідей своїх знайомих, які під час подорожі через Закарпаття у Румунію і на звороті, побачили, що у області повсюди працює зовнішня ілюмінація.

На основі інформації, яку йому розповіли знайомі знайомих, Ігор Мосійчук пропонує звільнити керівництво області, яке не економить електроенергію.

Насправді, якщо проаналізувати таблицю відключень електроенергії по областях України, то Закарпаття вимикають якнайдовше. У нас час відключень сягає 16 годин на добу.

Кожен закарпатець, котрий живе у області принаймні протягом останніх місяців, відчув на собі дію цих графіків. Люди всіма можливими способами сигналізють до обласної і центральної влади з пропозицією переглянути такі графіки.

Відтак, у коментарях до заяв Мосійчука закарпатці запрошують його приїхати у область і незабаром словами знайомих, а насправді перевірити, чи тут справді є “електричний рай”.

Менш толерантні земляки пропонують екс-нардепу від партії Ляшка просто вибачитися перед закарпатцями і перед тим, як розповсюджуватизраду, перевіряти хоч трохи інформацію.

Читайте Groza-news в Telegram Читайте Groza-news y Facebook

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *