Israeli Aeronautics поставить міністерству оборони Греції безпілотні літальні комплекси Оrbiter 3.

Про це повідомляє видання Іsrael defense.

Ізраїльська оборонна компанія Aeronautics, що належить Rafael Advanced Defense Systems і Stolero Aeron, погодилася поставити Греції безпілотні літальні комплекси Orbiter 3 в рамках міжурядового контракту.

Угода є частиною угоди з продажу ракет Rafael Spike  вартістю 370 мільйонів євро. Відповідно до неї, «десятки» безпілотників будуть поставлені Міністерству оборони Греції, йдеться в заяві компанії.

Orbiter 3, який має максимальну злітну вагу 32 кілограми і може літати до шести годин, підходить для місій розвідки та спостереження.

Для застосування БПЛА застосовується катапульта, він здатен нести різні типи корисного навантаження, а також орієнтуватись в просторі із придушеним сигналом GPS та в суворих погодних умовах.

У початковому оголошенні про угоду Spike не згадувалося про Orbiter 3. Міністерство оборони Ізраїлю не надало подробиць.

У компанії Aeronautics зазначили, що в рамках контракту «Rafael надасть передове рішення, яке забезпечить значні операційні переваги на сучасному полі бою; у той час як системи Orbiter 3 виявляють, розпізнають та ідентифікують ціль, ракети Spike, запущені з повітря, моря або землі, зможуть швидко замкнути контур спостерігач-стрілець, використовуючи Fire Weaver».

Spike NLOS

В рамках підписаної міжурядової угоди було законтрактовано неназвану кількість ракет повітряного та наземного базування Spike NLOS, які виготовляє компанія Rafael Advanced Defense Systems.

Spike NLOS – багатоцільовий ракетний комплекс дальньої дії призначений для ураження сучасної бронетанкової техніки, фортифікаційних та інженерних споруд, живої сили противника, малошвидкісних надводних цілей поза межами прямої видимості у будь-який час доби та у складних метеоумовах на дальності до 25 км.

Бойова частина ракет може бути тандемною кумулятивною або осколково-фугасною. Для ураження фортифікаційних споруд і будівель ракета може оснащуватися фугасно-проникаючою бойовою частиною.

Система управління ракети комбінована та включає тепловізійну/телевізійну головку самонаведення, інерційну систему та систему напівавтоматичного командного наведення. Для атаки цілей за межами прямої видимості ракетний комплекс може використовувати стороннє цілевказання.

Читайте Groza-news в Telegram Читайте Groza-news y Facebook

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *