21.03.2023 21:02 ПОДІЇ


На порядку денному – засідання представників Палат Конгресу регіонів та місцевих влад при Президентові України за участю представників Офісу Глави держави, керівників ОВА, обласних рад і міських голів обласних центрів.

“Реальний, конструктивний та ефективний формат взаємодії між регіональною і місцевою владами – саме так можна охарактеризувати роботу в межах Палат Конгресу регіональних та місцевих влад при Президентові України”, – повідомляє очільник області у своєму телеграм-каналі.

“Сьогодні у Львові за дорученням керівництва країни разом із членами Палат Конгресу зібралися, щоб обговорити питання порядку денного майбутнього саміту за участю керівників міст та регіонів наших закордонних партнерів.

Як очільники місцевої та регіональної Палат Конгресу, разом із міським головою Львова Андрієм Садовим об’єднали зусилля і запропонували спільний формат.

Закарпаття та Львівщина – лідери за рівнем взаємодії і співробітництва з містами й регіонами-побратимами країн ЄС. Це партнерство допомогло вистояти в перші дні повномасштабної війни, прийняти мільйони вимушених переселенців, підтримати армію, області, де велися активні бойові дії, та багато іншого.

Саме тому важливо передати цей досвід, допомогти іншим містам і регіонам налагодити власні зв’язки, підписати угоди про співпрацю та реально й ефективно взаємодіяти за всіма можливими напрямками розвитку. Життя показало, що завдяки такій комунікації можна не тільки генерувати проєкти, а й рятувати життя.

Цікаві кейси запропонували голова обласної ради Володимир Чубірко, міський голова Дніпра Андрій Філатов, очільник Житомира Сергій Сухомлин, керівники Львівської та Чернігівської ОВА – Максим Козицький і В’ячеслав Чаус.

Дякую колегам за ініціативу та взаємодію.

Упевнений, що ми разом зможемо підтримати нашого Президента Володимира Зеленського й залучити додаткові зв’язки регіонів та міст до відбудови України, допомоги ВПО і нашому війську”.

Читайте Groza-news в Telegram Читайте Groza-news y Facebook

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *