Про це свідчать на дані спеціальної комісії Ужгородської міської ради, котра досліджувала будівництво фірми “Вояж” комплексу магазинів та кафе біля пішохідного мосту в Ужгорді.


Раніше Groza-news уже повідомляла, що депутат Ужгородської міської ради, котрий пройшов у владу за списками забороненої на сьогодні партії ОПЗЖ, намагався застосувати фізичну силу до мера Ужгорода через зауваження щодо будівництва біля пішохідного мосту в обласному центрі.
Богдан Андріїв зробив цілком слушне зауваження кінцевому бенефіціару будівництва. Адже його фірма вирішила під час зведення кафе на місці громадських вбиралень пробити в древньому мурові набережної вікно. У результаті було пошкоджено мур, зведений ще за міжвоєнного періоду чехословацької доби.


Але верхом зухвалості депутата від ОПЗЖ став той факт, що площа його забудови набережної біля пішохідного мосту без погоджень сягнула замість 40 квадратних метрів, усі – 140! Паспорт цього об’єкта свідчить, що замовником будівництва є спільне мале підприємство “Вояж” (СМП “Вояж”). Відповідно до даних YouControl, керівником і засновником цього підприємства разом є саме Павло Маєрчик разом з матір’ю Наталією Маєрчик.

Отож, у ході огляду члени комісії та міський голова висловили зауваження кінцевому бенефіціару будівництва пану Маєрчику. У відповідь депутат спочатку «емоційно» і нецензурно висловився у бік мера та комісії, а згодом намагався застосувати до Богдана Андріїва фізичну силу.
На фоні цього дуже дивним з точки зору прийняття ужгордською спільнотою виглядає той факт, що представники забороненої фракції ОПЗЖ не лише ігнорують будівельне законодавство, але й знаходять потенціал для зведення політичних рахунків зі своїми опонентами у міській раді, як то відбулося з їхнью ініціативою відставки секреатря ради Арсена Мелкум`яна. Останній свого часу став поперек горла біглому у росію голові фракції ОПЗЖ в Ужгородській міськраді Андрію Погорєлову через те, що змусив його фірму платити таку ж ціну, як і інші підприємці за розміщення рекламних площин в обласному центрі.
Коментуючи ці та інші вчинки представників забороненої партії в Україні, ужгородці дивом дивуються лише через те, яким чином до окремих ініціатив депутатів забороненої ОПЗЖ доєдналися представники інших політичних сил Ужгорода.

Читайте Groza-news в Telegram Читайте Groza-news y Facebook
4 коментар до “Депутат Ужгородської міськради від ОПЗЖ Павло Маєрчик руйнує історичну частину міста”
  1. […] депутат, очевидно, через безкарність, спотворює історичну частину міста, звівши біля пішохідного мосту об`єкт, котрий у 4 рази […]

  2. […] депутат, очевидно, через безкарність, продовжує руйнувати історичну частину міста, звівши біля пішохідного мосту об`єкт, котрий у 4 рази […]

  3. […] депутат, очевидно, через безкарність, продовжує руйнувати історичну частину міста, звівши біля пішохідного мосту об`єкт, котрий у 4 рази […]

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *