Закарпатське обласне комунальне підприємство “Міжнародний аеропорт Ужгород” 13 березня замовило ФОП Павлюх Володимир Андрійович два капітальних ремонти на загальну суму 399,3 тис грн.

Про це повідомляється в системі «Прозорро».

Згідно з першою угодою, підрядник відремонтує вбиральню на другому поверсі адміністративної будівлі МАУ за 199,7 тис грн.  

Згідно з другим договором, підприємець повинен відремонтувати кабінет №3 на другому поверсі адмінбудівлі МАУ за 199,6 тис грн.

Обидві угоди не деталізовані, тому невідомо, про який об’єм робіт йдеться, також невідомо, які будуть використані будівельні матеріали і за якою ціною.

Обидві закупівлі проведені без використання електронної системи, без конкуренції.

Згідно з Youcontrol, Володимир Павлюх є громадянином Росії, зареєстрований в Ужгороді. ФОП відкрив ще у 2005 році.

За даними «Прозорро», з 2020 року підприємець Павлюх отримав 11 замовлень на загальну суму 2,26 млн грн. З ний найбільше – 1,64 млн грн. – від «Міжнародного аеропорту Ужгород».

Окрім двох підрядів щодо ремонту вбиранні та кабінету, МАУ у кінці 2022 року також замовив ФОПу Павлюх ремонт даху будівлі Аеровокзалу за 243,6 тис грн. та капітальний ремонт внутрішньопортової дороги з твердим покриттям ЗОКП «Міжнародний аеропорт Ужгород» за 997 тис грн, повідомляє Закарпаття онлайн.

Читайте Groza-news в Telegram Читайте Groza-news y Facebook

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *