«Я фанат Путіна»: Закарпатець зі Сваляви онлайн заявив про підтримку російського диктатора та так званої «СВО». Про це повідомляє депутат Ужгородської міськради Віталій Глагола.

Судячи з діалогу, п’яний товстий чоловік, який розповідає жителю російського Бєлгорода, що він фанат Путіна, внутрішньо переселений українець. Місцеві жителі Перечина не спілкуються російською, а послуговуються, в основному, закарпатським діалектом.

Після оприлюднення уривка з розмови у Тік-Ток, закарпатці у мережі оголосили про пошук будь-якої інформації про цього чоловіка.

Наразі відомо вже, що любитель Путіна — Михайло Райчинець, родом iз Сваляви, а у Перечині проживав раніше. Останні 10 років Райчинець живе у Словаччинi. Сам колаборнат представляється на відео, що він з Ужгорода.

Хто володіє додатковими даними про конкретне місце перебування цієї особи, або якоюсь суміжною інформацією, просимо писати на пошту нашого видання або повідомляти у коментарях на телеграм-каналі Groza-News.

P.S. Редакція Groza-news.info завдяки обізнаним читачам з’ясувала місце перебування Михайла Райчинця у Словаччині. Тож незабаром фанату путіна варто буде пояснити свою поведінку

Читайте Groza-news в Telegram Читайте Groza-news y Facebook

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *