Пресслужба поліції Одеської області
07.04.2023 12:23 КРИМІНАЛ


28-річна зловмисниця підшукувала одеситок у скрутному матеріальному становищі, втиралася до них у довіру і втягувала у зайняття проституцією.

Задокументували протиправну діяльність правопорушниці оперативники управління міграційної поліції в Одеській області, слідчі відділення поліції № 2 Одеського районного управління поліції № 1 під процесуальним керівництвом Суворовської окружної прокуратури міста Одеси.

Правоохоронці встановили, що фігурантка для завербованих нею жінок підшукувала клієнтів на сайтах знайомств, у соціальних мережах та месенджерах, вела з ними листування, домовлялася про зустрічі, встановлювала ціни за інтимні послуги, забирала собі більшу частину грошей, зароблених на незаконному бізнесменстві.

Під час обшуку в орендованій правопорушницею квартирі правоохоронці вилучили мобільний телефон із доказами протиправної діяльності та банківські картки, на які надходили гроші від осіб, які користувалися жінками.

Поліцейські затримали громадянку в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. На підставі зібраних доказів слідчі повідомили їй про підозру у втягненні особи в заняття проституцією з використанням уразливого стану цієї особи, або сутенерстві, вчиненому щодо кількох осіб. Цей злочин передбачений ч. 2 ст. 303 Кримінального кодексу України і карається позбавленням волі на строк від чотирьох до семи років.

Пресслужба поліції Одеської області

Читайте Groza-news в Telegram Читайте Groza-news y Facebook

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *