Сьогодні в Ужгороді Голова Національної поліції України Ігор Клименко разом з керівництвом області та міста вручив ключі від нових осель двадцятьом правоохоронцям Закарпаття. Про це повідомляє Управління інформаційного забезпечення діяльності Закарпатської обласної ради

Нове житло отримали працівники патрульної поліції Закарпаття, поліції охорони та працівники апарату Головного Управління Нацполіції у Закарпатській області.

У ході офіційної частини Ігор Клименко подякував за співучасть у побудові житла для підлеглих голові Закарпатської облради Володимиру Чубірку, голові ОДА Віктору Микиті та Ужгородському міському голові Богдану Андріїву. Генерал Клименко також висловив сподівання, що обласна влада й надалі підтримуватиме правоохоронців.

Вітаючи нових власників житла Володимир Чубірко наголосив, що з 2015 року, коли стартувала реформа МВС і коли вперше був головою Закарпатської облради, питання забезпечення поліцейських, тримає на контролі. Депутатський корпус у міру можливостей завжди йде на зустріч правоохоронцям: чи то у питаннях закупівлі обладнання для відеоспостереження чи то ремонту приміщень, тощо.

Наразі дольова участь обласної ради у спорудженні нового житла для працівників Нацполіції Закарпаття склала понад 3 млн гривень.

Читайте Groza-news в Telegram Читайте Groza-news y Facebook

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *