Про це повідомила Валентина Коцка, мати дитини, яка їхала у автобусі, що перебуває на балансі КП «Ужгородський муніципальний транспорт» Ужгородської міськради.

  Зокрема, жінка, у групі «Ужгород» у мережі Facebook написала: «Хочу зробити відомим водія 18 маршруту який сьогодні затис дверима візочок з моєю маленькою дитиною. При посадці в автобус ми заходили через середні двері, так як з візочком інакше не виходить…»

Далі у коментарях жінка додала: «На той момент коли ми заходили на місці для візочків людей не було, так як автобус заповнювався і було купа людей на вулиці, а середні двері були відчинені…»

Ужгородці, котрі приєдналися до обговорення ситуації, стверджують, що у той же день і наступного дня водій цього автобуса просто не відчиняв передні двері автобуса… щоб йому не заходив холод…

Зокрема, Ірина Плехова пише: «Водій цього маршруту в цей же день(05.02.2022р.) передні двері для посадки пасажирів навіть не відкрив. Пояснив – в нього нові правила.

Також Елена Чумакова додає: «06.02..23 цей водій не відкрив мені передні двері на зупинці біля “України”, навіщо щоб йому холод заходив, так і поїхав, я лишилась на зупинці…».

У Зв’язку з інцидентом, редакція Groza-news звертається до КП «Ужгородський муніципальний транспорт» із проханням провести профілактичну розмову з водіями даного маршруту. А ужгородців просимо у схожих випадках одразу телефонувати або на офіційний телефон цього комунального підприємства: +380995107472 або у відділ транспорту, державних закупівель та зв’язку Ужгородської міськради: 0312616285, 0312616285.

Читайте Groza-news в Telegram Читайте Groza-news y Facebook
Один коментар до “В Ужгороді водій автобуса №18 затиснув у дверях візок з дитиною”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *